Wednesday, 22 February 2012

February




Assalamualaikum wbt semua... Alhamdulillah diberikan umur untuk teruskan perjuangan hidup lagi. Now mid sem , so masa ini la meluangkan masa bersama keluarga tercinta. Huhuhu nak share apa yang berlaku selama bulan 2 ni memang banyak juga la cerita nya , biasa la kan lumrah kehidupan. 
Eheheh dalam bulan 2 ni alhamdulillah dilimpahi rezeki yang Allah SWT berikan kepada saya, dengan mid sem kakak tersayang belanja dengan banyaknya.. Thanks my sista ! ! Love u~ sweet kan ?? (^_^) Business pon alhamdulillah berjalan dengan lancar, syukur~
Alhamdulillah dalam bulan ini juga saya sihat walafiat saja , just cepat lapar la sekarang. Heee berat badan susut , so memang kena makan jela nampak nya (d usahakan) insyaAllah.. Doakan saya ya. (^_^)
Pembelajaran saya pula alhamdulillah semua ok, cuma kena usaha lebih untuk mendapatkan result yang gempak (tapi) lupakan... Diba~ chayok2 ! 
Dugaan paling the best hampir sebulan kena bersabar dengan tuutt tutt tutt , huhu apakah itu ? Entahla tak penting kot. takpe2.  Focus study dong ! !
Kawan-kawan yang saya kasihi , walaupun korang dihadiri dengan dugaan yang berterusan , mengadulah pada Allah SWT.. Jangan bila susah je korang mencari Nya.. Ingat... Allah SWT sayang kita semua sebab itu  Allah SWT berikan pelbagai ujian buat kita semua.
Akhir kata , maafkan saya kalau ada terkasar bahasa ya.
Wassalam <3