Friday, 26 July 2013

headache


Noraidiba tahniah anda berjaya berjaga sehari suntuk.
Malam untuk apa Noraidiba, ya Allah apa dalam kepala Noraidiba ni sampai tak boleh tidur. Kalau ya pon nak sahur, tidurlah dulu. Ini kepala punya bahagian belakang, bagai ditarik-tarik kulit kepala. Tahap apa dah Noraidiba, sabar wahai hati. Noraidiba BOLEH!!!

Ya Allah, berikan Noraidiba kekuatan. amin ya Rabb
Sahurlah Noraidiba jam 0448am dah
Sahur sahur :)

I know

lihatlah.. kuatnya dia, boleh je dia, mampu je dia.. 
ya Allah, Engkau berikan kebahagiaan untuknya, lindungi hatinya dan peliharalah akhlaqnya..
aku.. hanya ingin melihat kegembiraan buatnya, aku tidak mampu..
aku.. inginkannnya dan memilikinya, layak nya aku..
aku.. doakannya, itu aku memohon..

#melihat merasa kehidupan di bumi Allah





HATI SAKIT

Allah... :'(

Thursday, 25 July 2013

Salam Ramadhan :)

Alhamdulillah dengan rezeki di bulan ramadhan yang mulia ini perniagaan secara konvensional mendapat sambutan yang memberangsangkan. 

Dalam pada masa yang sama, printer kena service. Berapa lama?? InshaAllah naik poli ,raya dapatlah printer. Tup tup dengan business yang ASYIK, masalah smartphone pula, masalah apakah?? Jeng jeng, disebabkan sebelum ini cas 'hp' rosak, pakai lah cas yang cabut batery, lama lah juga guna.. Sampai  tak perasan bateri kembung, macam ikan BUNTAL.. Nampaknya, business by whatapp and wechat terbantut sikit.. Sikit je..

 InshaAllah REZEKI ALLAH itu LUAS :) facebook kan ada ;) walaupun hakikatnya facebook pon kurang aktif, buat melalui pesanan ringkas lah pula.. Alaaa guna 'hp' adik beradik 3310 tu.. 'hp' BNW (black n white) lah banyak berjasa.. Lama tak lama, zaman sekolah lagi :) alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah


p/s jangan mudah bersangka buruk dengan ujian Allah, PLEASE think positive.. Hidup ini bagaikan roda, ada masa diatas ada masa dibawah. Just go on with our life, nothing impossible. Allah ada, SENTIASA ADA!!!  


malu-malu tapi mahu